Regelmatig is Hanne ook als uitvoerend celliste te horen! Solo of in samenspel.

Seizoen 2016-2017

Het cello duo Two of a Kind bestaande uit Hanne met Sebastiaan van den Bergh, opgezet vlak na hun eindexamen in 2016, heeft een gewaagd programma samengesteld. Componisten zoals Jean Baptiste Barriére tot Gasper Cassadó en Max Reger komen langs. Op podium klassiek staat meer informatie over de concerten en het ensemble. Naast dit ensemble treed ook het Arensky Ensemble weer op om het mooi kwartet van A. Arensky te spelen. Zie Agenda 2017 voor de concerten.

Recensies van Two of a Kind

 

Seizoen 2015-2016 bracht in september tot aankomende mei een nieuwe reeks aan concerten. Ditmaal concerten op Landgoederen, waarvoor het Arensky ensemble is opgezet. Een groots bezochte opening op Landgoed de Wildhof gaf de première voor het nieuwe programma.

Cello: Hanne Steffers, Noam Staal en Alistair Sung
Viool: Lonne Pondman en Inge Muntendam
Altviool: Melissa
Piano: Jan de Roos

Seizoen 2013-2015 vormde Hanne met mezzo sopraan Ellen Steffers Dekker Duo MODUs  waarmee een variërend muziek programma langs kastelen en havezate werd verzorgd.

Het grote succes van deze reeks gaf het ensemble een vaste opdrachtgever : Havezate Overcinge in Havelte en Havezate Mensinge te Rode.

In het verhaal  ‘Ik, Overcinge’ en ‘Ik, Mensinge’ op locatie  werd de historie van deze twee havezate verteld door Otto Lussenburg. Omlijst met muziek en komische acts door Duo MODus. In oktober jongstleden eindigde deze reeks met een overvolle theaterzaal.