logo+afb nl 01 groot            

Vrijdag 19 oktober tot en met zondag 21 oktober 2018 staat in het teken van het Anton Arensky kwartet no. 2 en Mishima quartet van componist Philip Glass.

Studenten hebben een weekend lang tijdens deze masterclass de mogelijkheid om twee prestigieuze en moeilijk werken onder leiding van Elisabeth Perry en Richard Wolfe, Sebastiaan van den Bergh en Hanne Steffers in te studeren en op de laatste dag van de masterclass te concerteren.

Waarom deze twee werken? Anton Arensky kwartet met bezetting voor viool, alt-viool en 2 celli en het ‘Mishima’ werk van Glass worden niet zou gauw gepakt om in te studeren. Laat staan dat er een masterclass over wordt gegeven. Meestal omdat de bezetting niet zou snel te vinden is of het werk te lastig is om in korte tijd te beheersen.

Wat kan je verwachten? De studenten worden tijdens deze masterclass begeleid als ensemble, samengesteld of met eigen ensemble, en krijgen les als sectie om de werken zo goed mogelijk in te studeren en voor te bereiden. Ook wordt er masterclasses gegeven in de achtergrond van de werken. Maar, het samenspel staat voorop!

Voor wie? Zit jij in je 2e, 3e of laatste jaar Bachelor of Master studie en jij wil wel in één weekend de mogelijkheid hebben om twee werken  in te studeren en te concerteren tijdens deze masterclass ook al heb je geen vast ensemble, of juist wel, dan kun je je opgeven via de link hieronder.

Aanmelden

Ontmoet…

Wil je onze docenten ontmoeten? Klik op de naam en ontdek wie Sebastiaan van den Bergh , Elisabeth Perry and Richard Wolfe is!

Algemene gegevens:

De masterclass vind plaats  in het mooie Zuidlaarderveen op de grote boerderij Chez Antoine. Daar wordt ook gegeten en overnacht.

Locatie masterclass: Chez Antoine, Dorpsstraat 68 Zuidlaarderveen
Kosten masterclass: € 250,- p.p. inclusief maaltijden, drinken en overnachtingen
Na aanmelding en ontvangst van je betaling sturen wij het praktische masterclassprogramma en de partituren naar je toe.

Aanmelden

Contact