160917_Vandaagisnu_Hanne_Eindconcert_05                                                                 sebastiaan van den Bergh

Zie  AGENDA 2022  voor komende concerten van Cello duo Two of a Kind. Daar is het nieuwe programma en het oude repertoire ook terug te vinden. Of wilt u een recensie lezen? U kunt het ensemble ook al even horen op video & media !

2016 het jaar waarin Sebastiaan van der Bergh en Hanne Steffers afstuderenden en als duo cello een uitdagend en vernieuwend repertoire gingen samenstellen en instuderen. Het moest een programma zijn waarin nieuwe(re) composities en componisten naast de werken van oude meesters werden gehoord om het publiek kennis te laten maken met de grotere wereld van muziek. Zo kwamen o.a. Bach, Telemann en Offenbach naast Gliére, Britten en Kodaly te staan. Met dit format gespeeld door een niet veel voorkomende ensemble bezetting, 2 cello ‘s, kwamen de eerste concerten binnen via Podium Klassiek. Van daaruit bleef het duo zich vernieuwen en verbreden en bereiken zij een steeds groter publiek. Nu  worden ze in verschillend concert reeksen geprogrammeerd zoals in de huiskamermuziek Marathon te Roden, Festival Veenhuizen, Museum de buitenplaats Eelde en zijn ze  dit jaar in de concertreeks in Brielle weer te horen.

Sebastiaan van den Bergh, Cellist

Hanne Steffers, Celliste